2 JOY

Vanaf 8 juli 2017 Joy-Vincent, vieren wij je verjaardag in jouw afwezigheid… maar… lang zal je in onze harten leven hoor!

Als ik de Schepper mag geloven op Zijn woord, en dat doe ik, mag ik ook aannemen dat op grond van jouw keuze voor Hem, je nu in eeuwigheid bij Hem mag zijn in de GLORIA!!!

Je mag nu kennen, zoals Hij jou kent!
Je mag in de Schepper Zijn huis wonen voor eeuwig in Zijn liefdevolle aanwezigheid.
Je mag nu ook volkomen kennen en zien waar alles om draait in dit leven en hierna.

Wat een troost en een uitzicht geeft dit mij.
Net als Zijn Zoon zie jij nu ook wat belangrijk voor ons hier op aarde is.

Daarom blijf ik ook bidden voor mijn naasten en mijzelf, dat we in dat licht onze keuzes maken en onze levens leiden.

Dank je wel dat ik 31 jaar jouw vader mocht zijn, knul!

Papa.

JOYN IN

Ter nagedachtenis aan JV zijn leven laten wij graag de wereld kennis maken met zijn werkwijze.

Wat doet Joyn In Foundation?

Met een internationaal team van collega designers, vrienden en familie van Joy-Vincent wordt er ingezet op het motiveren en inspireren van nieuwe generaties designers, wereldwijd.  

Bij de (op) bouw van onze nieuwe digitale wereld staan wij van Joyn In met NL STUDIO voor: Kunst, Vormgeving, Innovatie en Educatie. Joyn In bouwt voort op het gelijkheidsbeginsel waar het gaat om talent, want iedereen heeft er zeker minimaal één

Mo, Chairman & Co-Founder Joyn In 

 

 

 NL Studio is binnen Joyn In het creatieve hart met belangrijke wortels in de Nederlandse Applied Game Industrie

 Binnen de internationale GamingGrafischeInterface en Webdevelopment industrie is het ontwerp van Nederlandse hand een begrip van voorkeur. Dit heeft de afgelopen 10 jaar geleid tot diverse overnames van Nederlandse Design Studio’s door grote partijen uit Amerika, met name Silicon Valley.

 Een voorbeeld van een dergelijke overname is die van Sofa BV te Amsterdam door Facebook. Een overname  waar onze collega Joy-Vincent Niemantsverdriet (van wiens naam Joyn In is afgeleid) deel van uit maakte.

 NL Studio is in 2002 opgericht als project binnen het toenmalige MEA 3 Collective van Stichting Autonome Media & Management Ondersteuning (AMMO).  In 2004/2005 liep Joy-Vincent stage bij één van de partners van MEA3 Collective en werkte mee aan een DVD Project. In deze periode ontstond er onder de leden een tot op heden bestaand filosofisch kwaliteits debat en overleg. 

 In 2011 werd MEA3 als collectief opgeheven en ging NL Studio verder als onderdeel van Masterclass Centrum. Tussen 2012 en 2018 maakte NL Studio een belangrijke ontwikkeling mee naar applied games binnen communicatie, educatie, vormgeving en online development.

 NL Studio is vanaf 2018 het artistiek en creatief hart binnen Stichting Joyn In Foundation.

 Voor NL Studio gaan kunst, design en innovatie “samen”, en met een internationaal team van specialisten wordt er met passie ingezet op de kunst van het praktisch verbinden hiervan.

 M. Belgra 

 

Creative Director NL Studio/ Joyn In 

Coming soon!

Coming soon!

Coming soon!

Coming soon!

Coming soon!

JV

 

Joy-Vincent Niemantsverdriet (1986-2017), was een Nederlandse Icon en Interface Designer van Surinaamse origine. JV maakte in 2016 naam als Senior Designer van het huidige Instagram logo. JV begon zijn carriere na het afronden van het Grafisch Lyceum Rotterdam met een stage. In deze periode werden de bijzondere talenten van JV duidelijk zichtbaar. Het advies na zijn stage was ook: 

Ga eerst een jaartje werken alvorens verder te studeren en ontdek wat je talenten in de echte wereld waard zijn!

Zodoende kwam JV te werken bij Sofa BV te Amsterdam.

Sofa BV  kwam door het winnen van een aantal Apple Design Awards in de belangstelling bij Facebook en werd in 2011 door Facebook overgenomen.

In deze periode “bescheiden als hij was”, dacht JV dat hij op zoek moest gaan naar een andere baan omdat hij niet werd uitgenodigd door de mensen van Facebook voor een sollicitatiegesprek. Later bleek dat JV als eerste was geselecteerd voor een senior functie binnen Facebook. Het voeren van een sollicitatiegesprek vonden ze daarom overbodig. 

JV verhuisde in 2011 naar Amerika en ging aan de slag bij Facebook als Senior Interface en UI Designer. Na een drukke tijd bij Facebook werd JV vanwege zijn unieke talenten gevraagd mee te werken aan de opstart  van een nieuw artistiek platform, genaamd Instagram. JV ging akkoord met de transfer en zodoende werd JV onder Ian Spalter senior auteur van het nieuwe logo en huisstijl van Instagram.

Bij de lancering in 2016 is er veel kritiek geweest op het nieuwe logo en huisstijl van IG. Het ontwerp bewees zijn nut in de jaren na het overlijden van JV. Instagram steeg van ongeveer 100 miljoen gebruikers in 2016 naar meer dan 1 miljard gebruikers in 2020

JV on: Go Fund Me
Patents by: Joy-Vincent Niemantsverdiet

Mr Beautifyer

HUMAN 1st

ART OF DESIGN

On July 8th 2017 Joy-Vincent levitated to a next level to enjoy the meaning of the game!

ENJOY JOYN IN AND JOIN IN